Reciclant un vell portàtil (II)



Una vegada instal·lat els jdk i l'eclipse, anem a instal·lar els plugins per a l'eclipse de l'android. Però em fa gossera i com el tutorial funciona perfectament sense fer res, podeu seguir les instruccions ací. Depenet de la connexió pot tardar una hora entre actualitzacions i demés.


Ho deixarem tot per defecte. Vegem que podem canviar les versions d'android. Com estic fent proves, no vaig a tocar res, ja sabeu, si funciona, no ho toques.





 Un pas important és el final, que podem veure en la imatge següent, que indicarà el tipus d'activitat què farem, podem dir-li queè siga en forma de pestanyes, sense res... podem veure la previsualització per saber el tipus d'aplicació que realitzarem














Ja tindrem una finestreta on posar els nostres components. Si heu programat amb algun RAD, això vos sonarà molt. No té cap misteri.









El problema què tindrem ara, abans d'executar cap aplicació, és què hem de crear un dispositiu virtual (o connectar el nostre). És molt fàcil... A estes altures sobren comentaris, simplement buscarem elbotó de gestió de dispositius.


Cal dir, que des què he arrancat l'emulador fins que ha eixit l'hola, hauràn passat 10 minuts de rellotge. Però d'això parlarem demà, que hui estic cansat, Gustavo m'ha pegat molta canya.



De moment deixem l'aplicació per defecte i seleccionem què arranque en l'emulador que hem creat:


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Clean Code... WTF? És realment viable?

Comparativa dels Sistemes Polítics Espanyol, Valencià i d'un partit polític. (II)

Hui he vist la por als ulls